Ergon IASTM tehnika

Ergon IASTM (Instrument-Assisted Soft Tissue Mobilization) tehnika je terapijska metoda koja koristi posebne medicinske instrumente kako bi se postiglo poboljšanje funkcionalnosti mekih tkiva tijela. U našoj ordinaciji nudimo uslugu Ergon IASTM tehnike koja može pomoći u smanjenju boli, poboljšanju pokretljivosti i promicanju procesa ozdravljenja. Evo detaljnijeg opisa usluge Ergon IASTM tehnike:

  1. Procjena i dijagnoza: Prije početka tretmana, naši terapeuti će provesti procjenu vašeg stanja kako bi razumjeli prirodu vašeg problema i odredili najprikladniji pristup. To može uključivati pregled vaše medicinske povijesti, analizu simptoma i fizikalni pregled.

  2. Primjena medicinskih instrumenata: Ergon IASTM tehnika koristi posebne medicinske instrumente izrađene od nehrđajućeg čelika ili drugog materijala sličnih karakteristika. Ti instrumenti imaju različite oblike i rubove koji se koriste za ciljano djelovanje na problematična područja mekih tkiva.

  3. Mobilizacija mekih tkiva: Terapeut koristi Ergon IASTM instrumente kako bi izvršio precizan pritisak, trenje ili struganje po površini kože u području problema. Ova tehnika pomaže u razbijanju adhezija (spojenih tkiva), poboljšanju protoka krvi, smanjenju upale i poticanju procesa ozdravljenja.

  4. Poboljšanje pokretljivosti i smanjenje boli: Ergon IASTM tehnika može pomoći u povećanju pokretljivosti zglobova, opuštanju mišića i smanjenju boli. Instrumenti se koriste za ciljano djelovanje na ožiljke, adhezije, fasciju i druge meka tkiva koja mogu ograničavati pokretljivost i uzrokovati nelagodu.

  5. Praćenje napretka i prilagodba terapije: Naši terapeuti će pratiti vaš napredak tijekom tretmana Ergon IASTM tehnikom. Ovisno o vašem odgovoru, terapija se može prilagoditi kako bi se osiguralo najbolje moguće iskustvo i rezultati.

Važno je napomenuti da je Ergon IASTM tehnika siguran i neinvazivan terapijski pristup. Naši terapeuti su educirani i stručni u primjeni ove tehnike kako bi osigurali vašu sigurnost i udobnost.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite saznati više o usluzi Ergon IASTM tehnike u našoj ordinaciji, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim terapeuta će vam pružiti sve potrebne informacije o postupku, prednostima tehnike i očekivanim rezultatima. Također, bit će nam zadovoljstvo dogovoriti termin za tretman i pružiti vam personaliziranu njegu i podršku tijekom cijelog procesa rehabilitacije.

 

 

 

Cjenovnik naših usluga