Masaža

Masaža: Opuštajuća terapija za tijelo i um

Dobrodošli u našu ordinaciju za fizikalnu terapiju gdje nudimo terapiju masaže kako biste osjetili olakšanje od stresa, opustili tijelo i obnovili duševnu ravnotežu. Masaža je drevna terapijska tehnika koja se koristi za ublažavanje napetosti, smanjenje boli i poboljšanje općeg blagostanja.

Vrste masaža koje nudimo:

  1. Relaksacijska masaža: Opuštajuća masaža koja koristi glatke, umirujuće pokrete kako bi se oslobodili stresa i napetosti u tijelu.

  2. Dubinska masaža tkiva: Intenzivna masaža koja cilja duboke slojeve mišića radi opuštanja i oslobađanja napetosti.

  3. Sportska masaža: Dinamična masaža koja se koristi za pripremu mišića prije sportske aktivnosti, ublažavanje napetosti nakon vježbanja te prevenciju i liječenje sportskih ozljeda.

  4. Terapeutska masaža: Individualno prilagođena masaža koja se koristi za liječenje specifičnih problema poput bolova u leđima, glavobolja ili bolova u zglobovima.

Prednosti masaže:

  1. Smanjenje stresa: Masaža smanjuje razinu stresa i potiče osjećaj opuštenosti i mira.

  2. Ublažavanje boli: Pomaže u smanjenju napetosti i bolova u mišićima te poboljšava cirkulaciju krvi.

  3. Poboljšanje pokretljivosti: Opušta mišiće, povećava fleksibilnost i poboljšava raspon pokreta.

  4. Oporavak od ozljeda: Potiče brži oporavak od sportskih ozljeda i ublažava simptome kroničnih problema.

Naši iskusni terapeuti za masažu posvećeni su vašem zdravlju i pružit će vam terapiju masaže prilagođenu vašim individualnim potrebama. Kontaktirajte nas kako biste rezervirali svoj termin i osjetili blagodati masaže za vaše tijelo i um. Vaše zdravlje i opuštanje su naš prioritet!